Draai kiepraam reparatie Zoetermeer

Heeft u een draai kiepraam reparatie nodig in Zoetermeer? Niets is zo vervelend als een draai kiepraam dat lastig open of dicht gaat. Misschien denkt u dat reparatie van een kiepraam veel geld zal gaan kosten maar dat is lang niet altijd het geval! Als het sluitwerk (nog) functioneert, dan kan het raam meestal tegen geringe kosten worden gerepareerd. Er zijn dan immers geen dure onderdelen nodig.

Oudere draai kiepramen

Veel van de draai kiepramen en kozijnen die we repareren zijn al 20 jaar oud, of meer. Meestal geen probleem want we hebben allerlei onderdelen bij ons, ook van oudere soorten draai kiepramen. Of we kunnen ze bestellen. Denk aan merken als Si, KFV, Fuhr, Roto of Maco. Laat u dus niet wijsmaken dat een raam of kozijn per se moet worden vervangen en neem eerst eens contact met ons op.

Draai kiepraam opent en sluit niet meer

Ook als het raam niet meer opent en sluit kunnen we u vaak nog helpen. We zorgen ervoor dat het raam weer goed werkt, zonder zichtbare schade.
Wij lossen vrijwel alle problemen met ramen en kantelramen op:

 • Kapot kantelraam (draai-/kiepraam)
 • Kapotte raamgreep
 • Lekkage via raam of kozijn
 • Tocht via ramen, deuren of kozijnen.
 • Klemmende ramen

Draai kiepraam reparatie in Zoetermeer? Wij staan voor u klaar.

Reparatie draai kiepraam Zoetermeer

PE-Services

Eerlijk & transparant, hoge kwaliteit & prima service.

4 en half sterren
085-0220567
info@peservices.nl
Peter is echt een schatje, zeer behulpzaam en kundig en dat is wel nodig bij draai/kiep ramen die mogelijk ouder zijn dan 30 jaar en niet meer wilde sluiten. Zeker een aanrader!
Conny R
Conny R
2023-08-24
Goed geholpen met acuut probleem draaikiep-raam! Eind van de dag via nummer website gebeld, in augustus/ vakantietijd. Telefonisch direct advies voor het moment( raam niet forceren om dicht te krijgen) en ook direct een afspraak voor de volgende dag. Heel fijn! Heldere info over tarieven in sms vooraf. Kortom: goede service, goed advies, snelle en goede hulp. Top!
Hildegard Wijdeveld
Hildegard Wijdeveld
2023-08-10
Een kiep/kantelraam sloot niet meer, in plaats van het gehele sluitwerk te vervangen kon hij een afgebroken deel verwijderen waardoor we snel geholpen waren, een ander raam kantelde niet, dit heeft hij ook snel en eenvoudig op kunnen lossen. Vriendelijke eerlijke man, komt op tijd. Zou hem bij volgend probleem weer benaderen!
Erna Kovacs-Smit
Erna Kovacs-Smit
2023-07-31
Kunststof draai-/kiepraam ging niet meer dicht. Met PE services contact opgenomen en een afspraak gemaakt met Peter. Keurig op tijd en Peter kwam al snel tot de conclusie dat het gehele sluitwerk rondom niet meer functioneerde. Alles vastgeroest van het zout en water. Peter heeft een offerte gemaakt en al het materiaal besteld en tijdens een tweede afspraak het raam uit het kozijn gezaagd en scharnieren en sluitwerk vakkundig vervangen. Deze man heeft verstand van zaken, werkt keurig netjes, maakt een nette prijsopgaaf en komt zijn afspraken na. Ik zeg doen en niet Twijfelen. Peter bedankt voor de reparatie!
B van W
B van W
2023-07-22
Duidelijk een echte vakman, vriendelijk correct en een pragmatische oplossing voor een realistische prijs.
Daniel Fortuyn
Daniel Fortuyn
2023-06-23
Een defect in het draai-kiepraam; deze was ontzet. 1e direct afspraak gezorgd dat deze weer open kon. Onderdelen moesten besteld worden om het weer 100% functioneel te maken. Dit bleek een lastige zoektocht. Peter was bijzonder volhardend in de zoektocht en het materiaal uiteindelijk gevonden! En professioneel geplaatst bij het 2e bezoek. Alles functioneert weer. Heel blij mee. Bedankt voor de toewijding in de zoektocht! Vriendelijk, professioneel en service gericht. Aanrader!
Arjen Oord
Arjen Oord
2023-06-15
Peter heeft bij een bovenlicht van een kunststof raamkozijn gerepareerd welke niet meer open wilde gaan. Hierbij duidelijk aangegeven wat zijn tarief is. Ging vakkundig te werk en het probleem was sneller opgelost dan wij beiden dachten. Een vakman die ik iedereen aan kan raden.
David Andeweg
David Andeweg
2023-06-05

Onze klanten aan het woord

Onze klanten waarderen ons met een 5 uit 5! Hier zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. Bent u al klant (geweest) en wilt u ons ook beoordelen? Dat kan gemakkelijk via deze link.

Tips en tricks over draai kiep ramen

PE-Services staat voor eerlijkheid en betrouwbaarheid. Wij adviseren u daarom eerlijk én helder: vervangen of repareren kantelramen.
Als reparatie kan en zinvol is, dan hoort u dat van ons.
Als vervanging noodzakelijk is, zeggen we dat ook. We begrijpen dat u niet zit te wachten op onnodige kosten voor vervanging. Maar ook dat u geen reparatie wilt als u kort daarna waarschijnlijk alsnog moet vervangen.

Op ons YouTube-kanaal delen wij tips en tricks over ramen, deuren en kozijnen. Hier leert u onder andere hoe u gemakkelijk zelf de meest voorkomende problemen kunt oplossen én u ziet wat wij allemaal voor u kunnen doen en hoe we dat doen.

youtube pe-services

Het werkgebied van PE-Services

Wij onderhouden en repareren draai kiep kantelramen op veel plekken binnen Nederland. Zo zijn wij bijvoorbeeld actief in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Scheveningen en meer. Even zeker weten of wij ook bij u in de buurt langskomen? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via de mail of telefonisch.

peservices icon
PE-Services
Specialist in ramen

  Contactverzoek aanmaken?

  Vragen over uw kiepramen of over een draai kiepraam reparatie? Maak eenvoudig en snel een terugbelverzoek aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Leer ons kennen

  Maak kennis met PE-services. Onze unieke service op het gebied van onderhoud van kunststof, houten en aluminium ramen, deuren en ventilatieroosters beschermt u tegen onnodige en vaak hoge vervangingskosten. Er gelden speciale prijzen voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s).

  Meer over ons >