Draai kiepraam reparatie Leidschendam

Heeft u een draai kiepraam reparatie nodig in Leidschendam? Niets is zo vervelend als een draai kiepraam dat lastig open of dicht gaat. Misschien denkt u dat reparatie van een kiepraam veel geld zal gaan kosten maar dat is lang niet altijd het geval! Als het sluitwerk (nog) functioneert, dan kan het raam meestal tegen geringe kosten worden gerepareerd. Er zijn dan immers geen dure onderdelen nodig.

Oudere draai kiepramen

Veel van de draai kiepramen en kozijnen die we repareren zijn al 20 jaar oud, of meer. Meestal geen probleem want we hebben allerlei onderdelen bij ons, ook van oudere soorten draai kiepramen. Of we kunnen ze bestellen. Denk aan merken als Si, KFV, Fuhr, Roto of Maco. Laat u dus niet wijsmaken dat een raam of kozijn per se moet worden vervangen en neem eerst eens contact met ons op.

Draai kiepraam opent en sluit niet meer

Ook als het raam niet meer opent en sluit kunnen we u vaak nog helpen. We zorgen ervoor dat het raam weer goed werkt, zonder zichtbare schade.
Wij lossen vrijwel alle problemen met ramen en kantelramen op:

 • Kapot kantelraam (draai-/kiepraam)
 • Kapotte raamgreep
 • Lekkage via raam of kozijn
 • Tocht via ramen, deuren of kozijnen.
 • Klemmende ramen

Draai kiepraam reparatie in Leidschendam? Wij staan voor u klaar.

Reparatie draai kiepraam Leidschendam

PE-Services

Eerlijk & transparant, hoge kwaliteit & prima service.

4 en half sterren
085-0220567
info@peservices.nl
Het slot van onze voordeur ging van buiten niet meer helemaal open. Het slot kon snel herstelt worden, zonder het het te vervangen. Daardoor bleven de kosten laag. Ik ben blij met de service.
Christian Siemes
Christian Siemes
2023-05-25
Our stuck window was repaired in less than an hour. Quick and professional.
Roberto Camarero
Roberto Camarero
2023-05-17
Peter ik ben zo blij met de goed werkende deuren. En vooral de mini ventilatiestand vind ik super! Bedankt... L Z
Lianne Zuidgeest
Lianne Zuidgeest
2023-04-20
Helemaal blij. Na de snelle en vakkundige reparatie kan ons kunststof raam weer open, dicht en op de draaikiepstand. Ook het ventilatierooster is snel gerepareerd zodat we dat ook weer kunnen gebruiken. Aanrader deze firma!
Roon 54
Roon 54
2023-04-20
Wat ben ik blij dat deze man bestaat! Geweldig geholpen! Bij het binnenkomen pakte hij gelijk het eerste probleem op van de voordeur die niet helemaal lekker sloot. Probleem 1 verholpen! Daarna de tuin deur weer sluitend gemaakt en bijgesteld zodat het niet meer klemt. Het raam boven wilde ik eigenlijk laten vervangen maar Peter wilde er toch nog even naar kijken en alles is opgelost! Peter is aardig, vriendelijk, gezellig en vooral vakkundig! Alles netjes besproken en niets geen extra onverwachte kosten. Kan hem echt aanraden!
michelle de vries
michelle de vries
2023-03-17
Peter heeft het scharnier vervangen van de kunststof kozijnen kiep deur. Peter is professioneel werkt netjes en heeft verstand van zaken! Peter gaf ons ook nog wat goede tips wat ons een heel wat geld heeft bespaard. Een echte VAKMAN! Debby
Ineke van Beele
Ineke van Beele
2023-02-20
Dhr Peter van Es was binnen een halve dag ter plaatse en heeft een vastzittend en niet goed sluitend draai-en-kiepraam gerepareerd. En nog mooi ingespoten als afwerking. Zeer tevreden.
Jaap van Deelen
Jaap van Deelen
2023-02-01
Het ging hier alleen om het vervangen van een aantal deurklinken. Peter heeft dit netjes gedaan, kwam op tijd, was vriendelijk en (vooraf en naderhand) uiterst transparant in het berekenen van de prijs.
Marieke Markwat
Marieke Markwat
2023-01-30
Goed en vriendelijk geholpen. Probleem opgelost !!
lotte van Dieren
lotte van Dieren
2023-01-30

Onze klanten aan het woord

Onze klanten waarderen ons met een 5 uit 5! Hier zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. Bent u al klant (geweest) en wilt u ons ook beoordelen? Dat kan gemakkelijk via deze link.

Tips en tricks over draai kiep ramen

PE-Services staat voor eerlijkheid en betrouwbaarheid. Wij adviseren u daarom eerlijk én helder: vervangen of repareren kantelramen.
Als reparatie kan en zinvol is, dan hoort u dat van ons.
Als vervanging noodzakelijk is, zeggen we dat ook. We begrijpen dat u niet zit te wachten op onnodige kosten voor vervanging. Maar ook dat u geen reparatie wilt als u kort daarna waarschijnlijk alsnog moet vervangen.

Op ons YouTube-kanaal delen wij tips en tricks over ramen, deuren en kozijnen. Hier leert u onder andere hoe u gemakkelijk zelf de meest voorkomende problemen kunt oplossen én u ziet wat wij allemaal voor u kunnen doen en hoe we dat doen.

youtube pe-services

Het werkgebied van PE-Services

Wij onderhouden en repareren draai kiep kantelramen op veel plekken binnen Nederland. Zo zijn wij bijvoorbeeld actief in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Scheveningen en meer. Even zeker weten of wij ook bij u in de buurt langskomen? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via de mail of telefonisch.

peservices icon
PE-Services
Specialist in ramen

  Contactverzoek aanmaken?

  Vragen over uw kiepramen of over een draai kiepraam reparatie? Maak eenvoudig en snel een terugbelverzoek aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Leer ons kennen

  Maak kennis met PE-services. Onze unieke service op het gebied van onderhoud van kunststof, houten en aluminium ramen, deuren en ventilatieroosters beschermt u tegen onnodige en vaak hoge vervangingskosten. Er gelden speciale prijzen voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s).

  Meer over ons >