Draai kiepraam reparatie Papendrecht

Heeft u een draai kiepraam reparatie nodig in Papendrecht? Niets is zo vervelend als een draai kiepraam dat lastig open of dicht gaat. Misschien denkt u dat reparatie van een kiepraam veel geld zal gaan kosten maar dat is lang niet altijd het geval! Als het sluitwerk (nog) functioneert, dan kan het raam meestal tegen geringe kosten worden gerepareerd. Er zijn dan immers geen dure onderdelen nodig.

Oudere draai kiepramen

Veel van de draai kiepramen en kozijnen die we repareren zijn al 20 jaar oud, of meer. Meestal geen probleem want we hebben allerlei onderdelen bij ons, ook van oudere soorten draai kiepramen. Of we kunnen ze bestellen. Denk aan merken als Si, KFV, Fuhr, Roto of Maco. Laat u dus niet wijsmaken dat een raam of kozijn per se moet worden vervangen en neem eerst eens contact met ons op.

Draai kiepraam opent en sluit niet meer

Ook als het raam niet meer opent en sluit kunnen we u vaak nog helpen. We zorgen ervoor dat het raam weer goed werkt, zonder zichtbare schade.
Wij lossen vrijwel alle problemen met ramen en kantelramen op:

 • Kapot kantelraam (draai-/kiepraam)
 • Kapotte raamgreep
 • Lekkage via raam of kozijn
 • Tocht via ramen, deuren of kozijnen.
 • Klemmende ramen

Draai kiepraam reparatie in Papendrecht? Wij staan voor u klaar.

Reparatie draai kiepraam Papendrecht

PE-Services

Eerlijk & transparant, hoge kwaliteit & prima service.

4 en half sterren
085-0220567
info@peservices.nl
Peter was heel vroeg al bij mij en meteen gekeken wat hij kon betekenen en hij heeft mijn sluiting gemaakt en ben er wel heel blij mee met de oplossing
Esther Klerks
Esther Klerks
2024-05-08
Schuif/kiep deur binnen no time gefixed. Terwijl ik dacht dat mijn deur overleden was. Wat een held! Top service!
Claudette Hoogendoorn
Claudette Hoogendoorn
2024-04-17
Eergisteren gebeld, Vanmiddag gerepareerd, dus, zeer snelle service. Het probleem was anders dan wij dachten maar snel opgelost. Super blij mee. En...binnen de tijd, dus kosten vielen ook mee.
annemiek huyben
annemiek huyben
2024-01-05
Peter is een fijne man komt z’n afspraak na kortom een betrouwbaar bedrijf !
Patty Idenburg
Patty Idenburg
2023-12-27
Slot deur kapot en niet goed sluitend. Peter denkt mee wat het voordeligste is. Perfect gemaakt! Deze man is echt een aanrader. Geen lange wachttijd.
Wil vdH
Wil vdH
2023-12-17
De service was erg goed. No nonsens, prijs goed. Er werd goed gekeken en geluisterd naar het probleem. In mijn geval twee lekkages bij het raam. Hij heeft het snel en goed opgelost voor een lager bedrag dan origineel begroot omdat de rubbers niet vervangen hoefde te worden. Gewoon een hardwerkende man met verstand van zaken en een eerlijke dienstverlening.
Herman Meijer
Herman Meijer
2023-12-09
Peter heeft rustig naar het kozijn gekeken en geluisterd. Daardoor heeft hij een goede inschatting kunnen maken en een zo goed mogelijke oplossing geboden. Het raam kan weer open en dat zonder overbodig sloopwerk. Kortom goeie service door een vakman.
Annemarie H
Annemarie H
2023-12-08
Op tijd, professioneel en het slot van het raam is weer prima en snel gemaakt.
Astrid Van Der maaten
Astrid Van Der maaten
2023-11-01

Onze klanten aan het woord

Onze klanten waarderen ons met een 5 uit 5! Hier zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. Bent u al klant (geweest) en wilt u ons ook beoordelen? Dat kan gemakkelijk via deze link.

Tips en tricks over draai kiep ramen

PE-Services staat voor eerlijkheid en betrouwbaarheid. Wij adviseren u daarom eerlijk én helder: vervangen of repareren kantelramen.
Als reparatie kan en zinvol is, dan hoort u dat van ons.
Als vervanging noodzakelijk is, zeggen we dat ook. We begrijpen dat u niet zit te wachten op onnodige kosten voor vervanging. Maar ook dat u geen reparatie wilt als u kort daarna waarschijnlijk alsnog moet vervangen.

Op ons YouTube-kanaal delen wij tips en tricks over ramen, deuren en kozijnen. Hier leert u onder andere hoe u gemakkelijk zelf de meest voorkomende problemen kunt oplossen én u ziet wat wij allemaal voor u kunnen doen en hoe we dat doen.

youtube pe-services

Het werkgebied van PE-Services

Wij onderhouden en repareren draai kiep kantelramen op veel plekken binnen Nederland. Zo zijn wij bijvoorbeeld actief in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Scheveningen en meer. Even zeker weten of wij ook bij u in de buurt langskomen? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via de mail of telefonisch.

peservices icon
PE-Services
Specialist in ramen

  Contactverzoek aanmaken?

  Vragen over uw kiepramen of over een draai kiepraam reparatie? Maak eenvoudig en snel een terugbelverzoek aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Leer ons kennen

  Maak kennis met PE-services. Onze unieke service op het gebied van onderhoud van kunststof, houten en aluminium ramen, deuren en ventilatieroosters beschermt u tegen onnodige en vaak hoge vervangingskosten. Er gelden speciale prijzen voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s).

  Meer over ons >