Draai kiepraam reparatie Papendrecht

Heeft u een draai kiepraam reparatie nodig in Papendrecht? Niets is zo vervelend als een draai kiepraam dat lastig open of dicht gaat. Misschien denkt u dat reparatie van een kiepraam veel geld zal gaan kosten maar dat is lang niet altijd het geval! Als het sluitwerk (nog) functioneert, dan kan het raam meestal tegen geringe kosten worden gerepareerd. Er zijn dan immers geen dure onderdelen nodig.

Oudere draai kiepramen

Veel van de draai kiepramen en kozijnen die we repareren zijn al 20 jaar oud, of meer. Meestal geen probleem want we hebben allerlei onderdelen bij ons, ook van oudere soorten draai kiepramen. Of we kunnen ze bestellen. Denk aan merken als Si, KFV, Fuhr, Roto of Maco. Laat u dus niet wijsmaken dat een raam of kozijn per se moet worden vervangen en neem eerst eens contact met ons op.

Draai kiepraam opent en sluit niet meer

Ook als het raam niet meer opent en sluit kunnen we u vaak nog helpen. We zorgen ervoor dat het raam weer goed werkt, zonder zichtbare schade.
Wij lossen vrijwel alle problemen met ramen en kantelramen op:

 • Kapot kantelraam (draai-/kiepraam)
 • Kapotte raamgreep
 • Lekkage via raam of kozijn
 • Tocht via ramen, deuren of kozijnen.
 • Klemmende ramen

Draai kiepraam reparatie in Papendrecht? Wij staan voor u klaar.

Reparatie draai kiepraam Papendrecht

PE-Services

Eerlijk & transparant, hoge kwaliteit & prima service.

4 en half sterren
085-0220567
info@peservices.nl
Geverifieerd
Peter, bedankt voor je snelle reactie en repareren van mijn chuco raam
B Ganesh
B Ganesh
2022-07-29
Geverifieerd
Schuifdeurreparatie gelukkt naar aanpassingen. Bedankt.
Dan S.
Dan S.
2022-07-28
Geverifieerd
Top service. Heel veel verstand , veel geduld en geen hoge kosten ! Super bedankt
Manon
Manon
2022-07-28
Geverifieerd
Erg vriendelijke man en een snelle service. Mijn raam kiep raam kan weer open en dicht. Hij moest wat onderdelen vervangen en heeft het succesvol gerepareerd.
Da Costa
Da Costa
2022-07-24
Geverifieerd
Peter van Es heeft vakkundig, rustig, vrolijk en vriendelijk een kiep-/kantelraam gemaakt. Afspraak was heel snel gemaakt en de kosten werden ook meteen duidelijk gecommuniceerd. Peter gaat voor het maximale resultaat en lijkt lol te hebben in zijn werk en is net zo blij als de klant, als het gefixt is. Zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Dank, Peter! Monique Brakkee
Monique Brakkee
Monique Brakkee
2022-07-21
Geverifieerd
Was snel to the point en ook snel klaar. Legde goed uit wat er mis was en had ook spullen om zelf goed te kunnen onderhouden. Aardig ook in de omgang, ook tegen ons kind.
Arjen van Hoeve
Arjen van Hoeve
2022-07-06
Geverifieerd
Peter kwam aan de telefoon al super vriendelijk over en gaf duidelijke uitleg over de kosten en hoe te betalen Ik had snel een afspraak Peter denkt mee aan de prijs het zo gunstig mogelijk te houden doet wat hij moet doen maar brengt je niet op extra kosten Peter kwam voor een raam te repareren die niet dicht ging heel snel verholpen toen ook maar even de tuindeur laten stellen zodat ik weer van mijn kier af bent wat straks weer gaat schelen in stookkosten Ik zou zeggen heb je iets aan je ramen of deuren gaat niet leuren maar bel ze
Ingrid Smit
Ingrid Smit
2022-06-24
Geverifieerd
Marianne
Marianne
2022-06-17
Geverifieerd
Peter levert vakwerk, communiceert snel, duidelijk en vriendelijk. Zowel vooraf als tijdens de werkzaamheden is hij helder over de kosten en eventueel toekomstige kosten. Tijdens het werk is hij transparant over wat hij doet en keuzes in meerwerk. Hij heeft mijn draai-kiep-balkondeur gerepareerd waarbij hij voor het best haalbare resultaat gaat. De deur opent soepeler dan ooit tevoren! Kortom: betrouwbare vakman.
Vera C
Vera C
2022-06-11
Geverifieerd
Peter heeft een kantel-kiep raam weer open gekregen! Was geen makkelijke klus, maar heeft het zo gefixt dat we het raam weer kunnen openen en sluiten. Duidelijke uitleg en opties (reparatie/vervangen met prijsindicatie). Deze man is te vertrouwen.
Olga Roeting
Olga Roeting
2022-06-01

Onze klanten aan het woord

Onze klanten waarderen ons met een 5 uit 5! Hier zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. Bent u al klant (geweest) en wilt u ons ook beoordelen? Dat kan gemakkelijk via deze link.

Tips en tricks over draai kiep ramen

PE-Services staat voor eerlijkheid en betrouwbaarheid. Wij adviseren u daarom eerlijk én helder: vervangen of repareren kantelramen.
Als reparatie kan en zinvol is, dan hoort u dat van ons.
Als vervanging noodzakelijk is, zeggen we dat ook. We begrijpen dat u niet zit te wachten op onnodige kosten voor vervanging. Maar ook dat u geen reparatie wilt als u kort daarna waarschijnlijk alsnog moet vervangen.

Op ons YouTube-kanaal delen wij tips en tricks over ramen, deuren en kozijnen. Hier leert u onder andere hoe u gemakkelijk zelf de meest voorkomende problemen kunt oplossen én u ziet wat wij allemaal voor u kunnen doen en hoe we dat doen.

youtube pe-services

Het werkgebied van PE-Services

Wij onderhouden en repareren draai kiep kantelramen op veel plekken binnen Nederland. Zo zijn wij bijvoorbeeld actief in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Scheveningen en meer. Even zeker weten of wij ook bij u in de buurt langskomen? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via de mail of telefonisch.

085 – 0220567

Locaties

peservices icon
PE-Services
Specialist in ramen
085 – 0220567

  Contactverzoek aanmaken?

  Vragen over uw kiepramen of over een draai kiepraam reparatie? Maak eenvoudig en snel een terugbelverzoek aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Leer ons kennen

  Maak kennis met PE-services. Onze unieke service op het gebied van onderhoud van kunststof, houten en aluminium ramen, deuren en ventilatieroosters beschermt u tegen onnodige en vaak hoge vervangingskosten. Er gelden speciale prijzen voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s).

  Meer over ons >