Draai kiepraam reparatie Leiden

Heeft u een draai kiepraam reparatie nodig in Leiden? Niets is zo vervelend als een draai kiepraam dat lastig open of dicht gaat. Misschien denkt u dat reparatie van een kiepraam veel geld zal gaan kosten maar dat is lang niet altijd het geval! Als het sluitwerk (nog) functioneert, dan kan het raam meestal tegen geringe kosten worden gerepareerd. Er zijn dan immers geen dure onderdelen nodig.

Oudere draai kiepramen

Veel van de draai kiepramen en kozijnen die we repareren zijn al 20 jaar oud, of meer. Meestal geen probleem want we hebben allerlei onderdelen bij ons, ook van oudere soorten draai kiepramen. Of we kunnen ze bestellen. Denk aan merken als Si, KFV, Fuhr, Roto of Maco. Laat u dus niet wijsmaken dat een raam of kozijn per se moet worden vervangen en neem eerst eens contact met ons op.

Draai kiepraam opent en sluit niet meer

Ook als het raam niet meer opent en sluit kunnen we u vaak nog helpen. We zorgen ervoor dat het raam weer goed werkt, zonder zichtbare schade.
Wij lossen vrijwel alle problemen met ramen en kantelramen op:

 • Kapot kantelraam (draai-/kiepraam)
 • Kapotte raamgreep
 • Lekkage via raam of kozijn
 • Tocht via ramen, deuren of kozijnen.
 • Klemmende ramen

Draai kiepraam reparatie in Leiden? Wij staan voor u klaar.

Reparatie draai kiepraam Leiden

PE-Services

Eerlijk & transparant, hoge kwaliteit & prima service.

4 en half sterren
085-0220567
info@peservices.nl
Deskundig, vriendelijk en ongehaast. De klus vlot en goed uitgevoerd. Mocht ik weer eens iets hebben, bel ik Peter zeker eerst.
Binnert Glastra
Binnert Glastra
2022-11-25
Een superexpert die weet waar hij het over heeft, ik raad het ten zeerste aan. Als u een probleem heeft met het raam, raad ik de heer Peter van Es aan.
Sebastian Chramęga
Sebastian Chramęga
2022-10-26
Kunstof voordeur met 3 punten slot sluiten niet goed, zowel de deur zelf als het 3 puntsslot. Erg netjes en snel uitgevoerd met kunde, EN zoals was opgegeven binnen de prijsopgaaf.
Vincent Heinsman
Vincent Heinsman
2022-10-05
Erg tevreden over de werkzaamheden die Peter bij ons heeft uitgevoerd. Twee kantelramen van een nieuw slot voorzien. Op tijd, heel vriendelijk en voor een schappelijke prijs. Zeker een aanrader!
Manon Wurfbain
Manon Wurfbain
2022-10-05
Kiep, kantelraam was defect. Is professioneel aangepakt, en snel verholpen, zeer tevreden!
Robin van der Ent
Robin van der Ent
2022-09-15
Deur sloot niet meer. PE service heeft direct gezocht naar een gaatje in de volle planning. 2 uur later was het probleem verholpen en sluit de deur weer prima. Goede vriendelijke service!
Job Reniers
Job Reniers
2022-09-09
Snel, betrouwbaar en eerlijk. Goede service!
Marieke H.
Marieke H.
2022-09-02
Peter weet wat hij doet ! ..en is een schatje ❤️
Jessie Gibbs
Jessie Gibbs
2022-09-02
Peter heeft ons Kiep-Kantelraam weer open en werkend gekregen! Fijne vent, goede service, tevreden klant.
Gerko M.
Gerko M.
2022-09-02
Goede service professioneel was bijna niet op te lossen maar toch voor me laar gekregen en gerepareerd! Top service!
Zehra A
Zehra A
2022-09-01

Onze klanten aan het woord

Onze klanten waarderen ons met een 5 uit 5! Hier zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. Bent u al klant (geweest) en wilt u ons ook beoordelen? Dat kan gemakkelijk via deze link.

Tips en tricks over draai kiep ramen

PE-Services staat voor eerlijkheid en betrouwbaarheid. Wij adviseren u daarom eerlijk én helder: vervangen of repareren kantelramen.
Als reparatie kan en zinvol is, dan hoort u dat van ons.
Als vervanging noodzakelijk is, zeggen we dat ook. We begrijpen dat u niet zit te wachten op onnodige kosten voor vervanging. Maar ook dat u geen reparatie wilt als u kort daarna waarschijnlijk alsnog moet vervangen.

Op ons YouTube-kanaal delen wij tips en tricks over ramen, deuren en kozijnen. Hier leert u onder andere hoe u gemakkelijk zelf de meest voorkomende problemen kunt oplossen én u ziet wat wij allemaal voor u kunnen doen en hoe we dat doen.

youtube pe-services

Het werkgebied van PE-Services

Wij onderhouden en repareren draai kiep kantelramen op veel plekken binnen Nederland. Zo zijn wij bijvoorbeeld actief in Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Scheveningen en meer. Even zeker weten of wij ook bij u in de buurt langskomen? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via de mail of telefonisch.

085 – 0220567

Locaties

peservices icon
PE-Services
Specialist in ramen
085 – 0220567

  Contactverzoek aanmaken?

  Vragen over uw kiepramen of over een draai kiepraam reparatie? Maak eenvoudig en snel een terugbelverzoek aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Leer ons kennen

  Maak kennis met PE-services. Onze unieke service op het gebied van onderhoud van kunststof, houten en aluminium ramen, deuren en ventilatieroosters beschermt u tegen onnodige en vaak hoge vervangingskosten. Er gelden speciale prijzen voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s).

  Meer over ons >