Onderhoudsmiddelen / Onderhoudssets en verwante artikelen.

Wij leveren voor “doe het zelvers“ diverse hoogwaardige professionele onderhoudsmiddelen. Deze middelen zijn niet in de reguliere handel te verkrijgen. De flessen zijn niet voorzien van drijfgas, zodat er 100% product wordt geleverd zonder 80% hulpstoffen als drijfgas etc.

Wat de klant ervan vindt…..

 Onderhoudsset, type S Bestaande uit:
1x Fles met spray Teflon vloeibaar, 100 cc
1x Fles met siliconenolie, 100 cc
1x Tube met Teflon (vet), 30 gram
1x Doekje
€ 31,85
incl. 15% korting
 Teflon vloeibaar, Teflon vast, Siliconenolie, doekje
 Onderhoudsset, type M Bestaande uit:
1x Onderhoudsset, type S
1x Fles met spray speciaalreiniger voor kunststof, 200 cc
1x Speciale spons voor speciaalreiniger
 € 44,20
incl. 15% korting
 Onderhoudsset kozijnen, ramen en deuren
 Onderhoudsset, type L Bestaande uit:
1x Onderhoudsset, type M
1x Nano wax, 100 cc
 € 66,75
incl. 15% korting
 Onderhoudsset kozijnen, ramen en deuren
 Onderhoudsset, type XL Bestaande uit:
1x Onderhoudsset, type L
1x Fles met spray speciaal dieptereiniger voor kunststof, 200 cc
 € 87,50
incl. 15% korting
Onderhoudsset kozijnen, ramen en deuren

Teflon vloeibaar:
Dit hoogwaardige onderhoudsmiddel is zeer geschikt voor het onderhoud van hang- en sluitwerk. Vastzittend sluitwerk loopt weer na gebruik van dit produkt waar andere produkten het af laten weten. Dit komt omdat het produkt zuiver is en er daadwerkelijk wordt gesmeerd. Teflon is in tegenstelling tot olie vuilafstotend wat ten goede komt aan de smering. Het blijft ook langdurig aanwezig zodat het smeren maar 1x per jaar hoeft plaats te vinden.

Teflon vet:
Dit vet heeft een vaste vorm is zeer geschikt voor die delen waar vet een betere oplossing is dan de vloeibare versie. Denk daarbij aan de haken in meerpuntsvergrendelingen. Dit vet wordt zelfs voor het onderhoud bij bruggen gebruikt.

Siliconen-olie:
Deze olie gebruiken wij voor het soepel houden van al uw rubbers. Het laat geen residu (zoals vaseline) achter. Dit middel wordt gebruikt om de rubbers in te vetten voor de rubbers in ramen en deuren, maar kan ook worden gebruikt voor de rubbers van uw koelkast, uw auto, boot etc.

Speciaalreiniger: Klik hier om naar de filmpjes te gaan
Met de “Standaardreiniger” haalt u hardnekkig vuil van houten-, gecoate aluminium- en kunstof kozijnen af. Dit gebeurt zo eenvoudig dat u uw ogen niet gelooft. U spuit de vloeistof op het vuil en laat het even intrekken. Met de meegeleverde spons (veroorzaakt geen krassen) veegt u het vuil eenvoudig weg. Uw kozijn, raam of deur is weer als nieuw. Het enige waar u op moet letten: het product mag niet indrogen!

Nano-wax:
Met de “Wax” zorgt u ervoor dat (met name) de horizontale delen van uw kozijnen langer schoon blijven en beter worden beschermd tegen de zon.

Dieptereiniger:
De “Dieptereiniger” is er speciaal voor hardnekkig vuil en verkrijte delen (“uitslag”) op kunststof kozijnen. Het is eveneens uitermate geschikt voor Trespa.
Het product mag niet indrogen!

Bestellen:
– Klik op contact
– Vul in wat u wilt hebben
– U krijgt een vooruitbetalingsfactuur met leverdatum
– Verpakkings en verzendkosten bedragen Euro 7,50
– Prijzen zijn inclusief BTW